új év... új remény...

2010.01.01. 22:01

2010-be léptünk hát.
Lehetne itt arról fröcsögni, hogy nem lesz könnyű év - de melyik év könnyű? A kérdés költői - természetesen egyik sem. Az úgy unalmas volna.

Újév napja van. Ilyenkor sokan fogadalmakat tesznek, melyeket aztán igyekeznek egész évben betartani. Én azt szoktam megfogadni, hogy nem fogadok meg semmit. Úgy a legtisztább. Nem újévkor kell elhatározni dolgokat. Ha az embernek eszébe jut valami, amit jó volna megcsinálni, nem várhat vele minden esetben újévig.

2010-be léptünk. Ez az év is lehet ugyanolyan, mint az eddigiek, vagy csak ugyanannyiban különböző a többitől, mint az eddigiek egymástól. Legfeljebb annyival más, hogy ez kerek tízes. De ennél sokkal többről van szó. Van remény.

Idén országgyűlési és helyhatósági választások vannak kilátásban.
Mint említettem, sorsdöntő lehet az idei év. 2011-ben lejár a magyar föld idegen kézbe adását akadályozó moratórium, ha azt a kormány nem hosszabbíttatja meg. Márpedig, ha ugyanaz a liberalista csürhe fog rajtunk élősködni továbbra is, akkor hiába várjuk tőlük a hosszabbítást. Azoknak ez nem érdekük. Az egyetlen párt, amely képviseli azt az érdeket, hogy a magyar föld magyar kézben maradjon, a Jobbik. Akiknek ez nem fontos, azok nyugodtan húzzák be az ikszet valamelyik jelenlegi parlamenti kirakatpártra. Akinek nem fontos, hogy az élősködő tolvajok elszámoljanak azzal, amit az elmúlt húsz évben műveltek az országgal, akinek nem fontos, hogy az országban visszaszoruljon a bűnözés, akinek nem fontos, hogy mi lesz velünk, magyarokkal, az essen csak gondolkodóba, dobjon fel érmét, kockázzon, vagy valahogy döntse csak el, hogy melyik kirakatpártot választja. Akinek mindez fontos, válassza a Jobbikot.

Többet most időhiány miatt nem írnék. Adjon az Isten mindenkinek sorsfordító, boldog új évet!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbuszkeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr951638176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása